God Jul !

God Jul !

Publisert av Vidar Ingebretsen den 23.12.20.

La oss alle håpe på at vi får litt mer normale forhold å arrangere treff etter som folket blir vaksinert utover våren og sommeren.

Jeg håper at før sesongen starter opp at vi kan ha noen temakvelder hos Bjarne igjen.  Det å høre han øse av sin kunnskap er alltid interessant og lærerikt.   

Tidlig på våren når bilene er ute så prøver jeg også å få til en sikkerhetskontroll for de som måtte ønske det.  Dette er særlig aktuelt for de som er fritatt EU kontroll.  Jeg tenker da på å få sjekket styring og bremser og andre ting som går direkte på sikkerhet og som kanskje ikke er så lett å oppdage selv.  

Utpå sensommeren har jeg og Tom Christian Vikør snakket om en tur til Norheimsund. De har en fantastisk kjørerute der borte, samtidig som det å se familiens bilsamling er en opplevelse i seg selv. 

Utover dette så må vi prøve å få til noen dagsutflukter. De kan gjerne være spontane slik som turen vi hadde i Aurskog Høland området. 

Men alt dette avhenger av smittesituasjonen fremover, og la oss håpe på at den lysner.  I mellomtiden vil jeg ønske alle medlemmer en riktig god jul og et godt nytt år. 

Hilsen

Vidar