Kjører verden rundt i 1957 Mercedes 220S

Kjører verden rundt i 1957 Mercedes 220S

26.07.22 13:21 av Vidar Ingebretsen

Møt Fred og Elisabeth fra New Zeeland som er på tur verden rundt med sin MB 220S fra 1957. De har allerede vært på tur i 2251 dager og så langt brukt 22.144 liter bensin. Stjernevognen har invitert de til Norsk Samferdselhistorisk Senter på Hønefoss Lørdag 06 August fra kl 10.30 - 14.00. Slik at vi alle kan se deres ekvipasje og ta del i deres erfaringer og fantastiske reise. Dette blir en opplevelse !

Les mer
To-Fot syken.

To-Fot syken.

21.12.21 14:56 av Vidar Ingebretsen

Relativt mange av oss er rammet av en sykdom som kommer fra båtmiljøet, nemlig den velkjente to-fot syken. Båtfolket har i mange år forsøkt å helbrede dette uten å lykkes, og vi veteranbileiere vil vel ikke helt innrømme sykdommen, så da blir det vel heller ingen bedring i våre rekker. Ingen vil utvikle noen vaksine mot dette, så dette må vi nok bare leve med.

Les mer
17. maitog med veteranbiler

17. maitog med veteranbiler

27.04.20 16:18 av Vidar Ingebretsen

Dette bil et kjempearrangement vi er nå fulltegnet med 150 biler. Påmelding er nå stengt. To merkeklubber med hjemsted i Asker, har slått seg sammen og arrangerer 17. maitog med veteranbiler. Det er Veteran VW Klubben og Stjernevognen som står bak arrangementet. Løpet er ment som et hyggelig alternativ til barnetog og vi håper mange stiller opp langs løypa. Arrangementet er åpent for alle veterankjøretøyer. Dvs. biler eller motorsykler som er eldre enn 30 år, og som klarer å holde en hastighet på 60-70 kmt. Busser og lastebiler kan vi desværre ikke ha med da vi skal innom flere sykehjem med begrensede snumuligheter.

Les mer
Korona og forbud mot å samle mennesker

Korona og forbud mot å samle mennesker

22.03.20 17:16 av Vidar Ingebretsen

Vi følger selvfølgelig myndighetenes pålegg om å avlyse alle arrangementer. Med siste oppdateringer som er kommet, så vil vi avholde medlemsmøter og kjøreturer, men passe på avstandsreglene og håndhygiene. Av hensyn til smittefare så dropper vi også all servering både av kaffe, brus og pølser under møtene. Ellers følg med på våre hjemmesider for oppdatering.

Les mer
Verksteder med kompetanse

Verksteder med kompetanse

02.11.18 16:01 av Sverre Monsen

Når man eier en godt voksen stjernevogn så er det vel ikke å stikke under en stol at man går med en konstant bekymring for at noen uerstattelige deler eller komponenter skal gå i stykker, og at man ikke får reparert eller får tak i ny del. En av formålene med denne klubben er nettopp å utveksle erfaringer med reparasjonssteder, kompetanse og deletilgang. Her kommer en liten artikkel om firmaet Triconor Norge AS i Oslo.

Les mer
Bensinslanger

Bensinslanger

01.12.18 18:23 av Vidar Ingebretsen

Bensinslanger har det vært mye prat om de siste årene. Det har vært mange skrekkbilder med bla. biltemaslanger som sprekker etter to år. Så hvem selger skikkelige slanger. Selv fant jeg en type på Tess jeg tror er meget egner for våre biler. Se databladet

Les mer