17. mai tog med veteranbiler.

17. mai tog med veteranbiler.

Publisert av Vidar Ingebretsen den 05.05.22. Oppdatert 10.05.22.

17.mai kortesje gjennom Asker med veteranbiler.

For biler og motorsykler av alle merker eldre enn 30 år.

Oppmøte parkeringsplassen til Takeda i Asker sentrum fra 10:30

OBS frem til  kl. 10:30 er plassen reservert til busser som frakter barn fra 17. mai toget.

Arrangør: Stjernevognen og Veteran VW klubben

Kjøreplan:

11:15  Vi svinger til Høyre ut fra Takeda og kjører rett fram og tar til venstre inn Semsveien, svinger med en gang til venstre og kjører opp Gamle Drammensvei. Opp Ånnerudbakken helt til veien deler seg ved Drengsrud skole. Da tar vi til høyre og fortsetter forbi Jansrud og golfbanen og tar til venstre inn Liahagen over motorveien til veien deler seg. Da tar vi til høyre og kjører Drammensveien 50 meter før vi tar til venstre inn på  Dikemarkveien i retning Dikemark. Her bare følger vi veien rett frem i flere kilometer over Dikemark forbi Solberg skole og Heggedalsveien til Heggedal stasjon.

11.35     Heggedal stasjon, vi tar rett frem i rundkjøringen i retning Hallenskog og følger Underlandsveien til Hallenskog, krysser toglinja, og videre Mølleveien til den treffer Spikkestadveien. Her tar vi til høyre og kjører ned til Røyken sentrum. I Røyken sentrum er det et stort skilt med Røyken Senter Parkering. Her tar vi til vestre og holder mot høyre i retning Bråset bo-  og behandlingsenter. Når vi kommer til Bråset så følg skiltet mot legevakt til høyre for hovedinngangen og følg veien rundt bygget.  Her kan vi gjerne tute litt og vinke til beboerne. Når du har kommet rundt så ta til høyre bortover Bråsetveien.

11:55     Etter Bråset  kjører vi rett frem i første rundkjøring mot Auvi og Avinor. Deretter krysser vi over E134 og tar til venstre i neste rundkjøring ut på E134 i retning Drøbak. I påkjøringsfeltet kjører vi helt ut i grøftekanten og tar en oppsamling av alle biler. Still dere godt ut til siden og så tett som mulig. Når alle er samlet kjører vi ut på E134 følger rett frem i første runkjøring, og tar andre avkjøring andre rundkjøring  retning  mot Åros. I neste runkjøring tar vi til høyre mot Åros og Sætre og denne veien følger vi helt til Sætre sentrum.

12:10     Vi passerer Åros

12:15     I rundkjøringen i Sætre ved YX og Sætre nærsenter gjør vi en U-sving og kjører tilbake i retning Åros.  Vi hilser på alle vi møter.

12:20     Ta av til høyre (Sundbyveien) mot Nærsnes og Båtstø.

12:30     Vi passerer Nærsnes

12:35     Ved Rortunet senter ta til høyre bortover Slemmestadveien RV165 mot Oslo.

12:40     Vi passerer Vollen

12:45     Ta til venstre ved Bunnpris (Gudolf Blakstads vei) og følg skiltet mot Østenstad kirke.

Kjør Gudolf Blakstads vei helt til toppen og ta til høyre. Pass på å tute når dere passerer Gullhella sykehjem.

12:50     I Rundkjøringen ved Bondi kjører vi rett frem i retning Asker og kjører opp bakken og tar av til høyre inn til Risenga Bo og behandlingsenter. Kjør inn mot hovedinngangen og gjør en U sving i rundkjøringen og kjør ut igjen på Røykenveien i retning hjem. Her avslutter vi årets tog ! Vi som har vært med på å arrangere kjører til siden og vinker god tur hjem til dere alle !