Felleskjøring til veteranbildagen på Tofte

Felleskjøring til veteranbildagen på Tofte

Publisert av Vidar Ingebretsen den 06.07.23. Oppdatert 03.08.23.

 

Vi møtes på Lierkroa Lørdag 02 september kl 09:30 og kjører over idylliske Hurumlandet til Tofte som ligger helt på spissen av Hurumhalvøya.

Arrangørene skriver følgende om treffet: 

Det begynte med 40 biler for 13 år siden, i 2018 var vi over 300, og kan glede oss over et godt rykte i miljøet. Norsk Motorveteran kåret oss til det fjede beste treffet i Norge! Særlig kjent er vi for vårt spenn i bilparken, fra Trabant til Ferrari, og mange hverdagsbilder som vekker gode minner hos publikum og deltakere.

Mange kommer tilbake år etter år.

Vi møtes og parkerer i hovedgata, som stenges for trafikk med unntak av buss og blålys fra klokka 11:00 til 14:00. Butikkene bidrar med ekstra gode tilbud, og forholdene for publik er enestående gode.

Deretter kjører vi kortesje til Sagene båthavn der Maud ligger. Hvor vi griller 500 gratis hamburgere m.m. Flotte premier i flere klasser; Beste AmCar, beste europeiske, og beste ekvipasje. Historiske taler, musikk, og sosial hygge til klokka 16:00.

Til og fra Tofte kjører du på noen av landets hyggeligste veier, langs fjordene på begge sider av Hurumlandet, eller tvers over til en rekke attraktive turmål, restauranter , og i praktfull natur. Du vil garantert trives hos oss.

I år ber vi om kr 200 pr. bil.

Vi som arrangerer dette jobber gratis, men deltakerne er blitt så mange at vi i år vil be pent om ditt bidrag. Vi selger også klistremerker og T-skjorter med vår logo.

Forhåndsbetaling / Påmelding:

Send kr 200 til Veteranbildagens konto: 1506.03.77405, eller Vipps 524028. Du kan også betale ved ankomst.

Etter treffet blir det felleskjøring over Hurumlandet for de som ønsker å være med på det !