17. mai kortesje med veteranbiler 2021

17. mai kortesje med veteranbiler 2021

Publisert av Vidar Ingebretsen den 01.05.21. Oppdatert 14.05.21.

Kjøreplan:

 PGA definisjon om arrangement etter Kovid forskriften så blir det i år en pop up kortesje.  Så følg med om vi dukker opp i deres område.

Vi ber alle passe på å holde forsvarlig smitteavstand til hverandre.  

 

Initiativtakere:

Veteran VW Klubben Norge

Stjernevognen – En Mercedes Benz klubb.

Åpent for alle bilmerker og motorsykler eldre enn 30 år 

OBS ALLE SOM SKAL VÆRE MED FRA START MÅ VÆRE PÅMELDT. PÅMELDING ÅPNER SØNDAG 09.05. KL 12:00

Påmelding er nå fulltegnet med det antallet vi har plass til ved start, men fortvil ikke hvis du fremdeles vil være med. Still deg opp et passe sted rundt løypa og heng deg på.  

Får du ikke svarmail etter at du har meldt deg på så skyldes det 99% sikkert at du har stavet E-post adressen din feil så pass på at den er riktig.

Sjekk også spam boksen din etter mail fra Microsoft power apps

Mangler du allikevel svar send en epost til vidar.ingebretsen krøllafa gmail.com.    

 

Praktisk info:

Arrangementet gjennomføres som et initiativ til en annerledes 17.mai feiring i en annerledes tid. Planleggingen er gjennomført i samarbeid med Asker kommune og Politiet. Det presiseres allikevel at hver enkelt sjåfør selv står ansvarlig for å følge de til enhver tid gjeldende trafikkregler og øvrig vise aktsomhet under kortesjen. Alle har også et personlig ansvar for å bidra til å følge de gjeldende smittevernreglene.

Smittevernregler

Ved ankomst på start SKAL ALLE BLI SITTENDE I BILENE.  Overholdes ikke dette går det utover oss som arrangør, og vi risikerer å bli bøtelagt for brudd på smittevernreglene.

Kjørerute og info deles inn bilruten deres ved ankomst.

Generelle kjøreregler:

Hver enkelt sjåfør er ansvarlig for å følge trafikkreglene og vi er spesielt oppmerksomme på utrykningskjøretøyer, og slipper dem frem.

 

Pass også på å følge på bilen foran, en liten luke er enkelt for deg å ta igjen, men denne forplanter seg bakover og blir større for hver bil, og gjør at det blir vanskelig for de bakerste å følge på. Derfor forsøker vi alle å holde jevn rolig fart og følge på bilen foran.  Husk blinklys eller retningspiler det gjør det enklere for bilen bak, og skaper bedre flyt.

Så håper vi dere får en flott tur og at dere deler dette på Facebook og andre sosiale medier med bilder og opplevelser fra turen.