Årets stjernetur

Årets Stjernetur. 30 august til 1 september.

 

I år skal vi på en skikkelig vestlandstur og se på kanskje Norges største private bilsamling.

Vi skal besøke Alex Vassbotten i Eikefjorden like ved Florø.

Alex har en samling på ca 80 biler og her er det selvfølgelig en god del Mercedes-Benz men også veldig mye annet sjeldent som du sikkert aldri har sett.

For Oslo folket så sterter vi fra Esso stasjonen på E-16 ved avkjøringen til Hønefoss. Avreise herfra er kl 09.00 fredag 30. august.  Vi kjører Hallingdalen oppover tar av til Hemsedal og over fjellet og ned til Lærdal. Videre til Sogndal, Skei, Førde og så til Florø hvor vi skal overnatte på Quality Hotel Florø.    Vi regner med å ankomme Florø i 17-18 tiden.

For Vestlendingene så blir mange forskjellige reiseruter mot Førde etter hvor man kommer fra. Tenker å sette opp ett møtetidspunkt i Førde og mer lokale treffpunkt når vi ser hvem som melder seg på.

 

På Lørdagen etter en bedre frokost på hotellet har vi en kort kjøretur til Eikefjorden hvor Alex tar oss imot og viser oss samlingen sin. Etter at vi har sett oss mette på biler hos Alex så setter vi kursen mot Sogndal. Dette er ca 2-3  timers kjøring i flott vestlandsnatur. I Sogndal overnatter vi på Quality Hotel Sogndal.

Søndagen starter med en god frokost, og for oss Oslo folk så legger vi nok turen hjem via Valdres for å få litt variasjon på veivalg.

Priser inkludert frokost:

Overnatting Florø          Enkeltrom 1390.-           Dobbeltrom 1590.-

Overnatting Sogndal    Enkeltrom 1870.-           Dobbeltrom 2170.-

 

Påmelding senest 8 juni til Erik Falck        erik@mohlenpris.no

Detaljer

Dato fredag 30. august 2024 - 09:00
søndag 01. september 2024 - 17:00
Kalender Åpen kalender