17 mai tog med veteranbiler 2024

17 mai tog med veteranbiler 2024

17.mai kortesje gjennom Asker med veteranbiler.

For biler og motorsykler av alle merker eldre enn 30 år.

Oppmøte parkeringsplassen til Next Pharma ( Tidligere Takeda)  i Asker sentrum fra 11:00

OBS frem til  kl. 11:00 er plassen reservert til busser som frakter barn fra 17. mai toget.

Arrangør: Stjernevognen

Følg på bilen foran deg, unngå å lage luker, følg trafikkreglene

Kjøreplan:

11:45  Vi svinger til Høyre ut fra Takeda og kjører rett fram og tar til venstre inn Semsveien, svinger med en gang til venstre og kjører opp Gamle Drammensvei. Opp Ånnerudbakken helt til veien deler seg ved Drengsrud skole. Da tar vi til høyre og fortsetter forbi Jansrud og golfbanen og tar til venstre inn Liahagen over motorveien. Når veien deler seg tar vi til høyre og kjører Drammensveien 50 meter før vi tar til venstre inn på  Dikemarkveien i retning Dikemark. Her bare følger vi veien rett frem i flere kilometer over Dikemark forbi Solberg skole og Heggedalsveien til Heggedal stasjon.

12.05     Heggedal stasjon, vi tar rett frem i rundkjøringen i retning Hallenskog og følger Underlandsveien til Hallenskog, Her stopper vi ved planovergangen, samler opp kolonnen, og venter til togene har passert.

12.25 vi krysser toglinja, og fortsetter videre Mølleveien til den treffer Spikkestadveien. Her tar vi til høyre og følger veien ned til Røyken sentrum, rett frem forbi stasjonen og over jernbanelinja. I første kryss etter jernbanelinja tar du Hyggenveien til venstre mot E 134. I første rundkjøring tar du til venstre mot Bråset. Sving av inn til Bråset og hold til venstre når du kommer inn og kjør rundt bygget. Her kan vi gjerne tute litt og vinke til beboerne. Når du har kommet rundt så ta til venstre ned Bråsetveien. I enden av Bråsetveien samler vi opp kolonnen, så stans så tett som mulig. (OBS slipp frem folk som skal til Legevakten)

12:50     I røyken sentrum tar vi Spikkestadveien til høyre og følger denne forbi Midtbygda skole til veien treffer Hurum veien. Her tar vi til høyre og følger denne hele veien til Sætre.  

13:05     Vi passerer Åros

13:10     I rundkjøringen i Sætre ved YX og Sætre nærsenter gjør vi en U-sving og kjører tilbake i retning Åros.  Vi hilser på alle vi møter.

13:15     Ta av til høyre (Sundbyveien) mot Nærsnes og Båtstø.

13:25     Vi passerer Nærsnes

13:30     I bakken ned til Slemmestad tar vi en ny stopp og samler opp kolonnen. Stans tett på bilen foran. Ved Rortunet senter ta til høyre bortover Slemmestadveien RV165 mot Oslo.

13:35     Vi passerer Vollen

13:40     Ta til venstre ved Bunnpris Gudolf Blakstads vei  (følg skiltet mot Østenstad kirke.)

Kjør Gudolf Blakstads vei helt til toppen og ta til høyre mot Asker. Pass på å tute når dere passerer Gullhella sykehjem.

 

13:45     I Rundkjøringen ved Bondi kjører vi rett frem i retning Asker og kjører opp bakken og tar av til høyre inn til Risenga Bo og behandlingsenter. Kjør inn mot hovedinngangen og gjør en U sving i rundkjøringen og kjør ut igjen på Røykenveien i retning hjem. Her avslutter vi årets tog ! Vi som har vært med på å arrangere kjører til siden og vinker god tur hjem til dere alle !